Elke week wordt in De Kompenije de Ambachtelijke Kompenije Hap bereidt.

Dit is een complete maaltijd, die u thuis alleen even op hoeft te warmen. Een lekker makkelijk begin van het weekend! 

Deze maaltijden kunnen tot donderdag 12.00 uur via 0516 - 46 26 11 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. besteld worden. Houd onze facebook pagina in de gaten voor de actuele informatie over de maaltijden. U kunt uw maaltijd op vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur afhalen in De Kompenije. Mocht u niet in staat zijn het eten te halen, dan bezorgen wij in Jubbega en Hoornsterzwaag.

Hierbij bedanken we al onze eters voor hun regelmatige bestellingen, de bedankjes en mooie complimenten. Dit geeft ons net zoveel energie als de Kompenije Hap zelf! Graag tot ziens.

In elk geval tot 9 februari hebben we allemaal te maken met een verzwaarde lock-down. 

Onze deur blijft geopend voor wie er nog wel mag zijn, zoals logopedie, thuiszorg en dagbesteding. Mocht u vragen hebben of er iets nog doorgaat, raadpleeg dan uw vereniging of instantie waar u een afspraak mee heeft.

Mocht u in De Kompenije moeten en mogen zijn, houd dan wel rekening met de mondkapjesplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, die ook bij ons geldt.

 logo sportcentrumWe feliciteren Sportcentrum-Jubbega met de start in De Kompenije en wensen Thijs Clous en zijn team veel succes. Als Kompenije zijn we verheugd dat we dit voor Jubbega-Hoornsterzwaag kunnen faciliteren en natuurlijk wensen we dat veel inwoners hier gebruik van maken.

 

“MFG De Kompenije sit yn in dip”

Onze trots en hét ontmoetingspunt van Jubbega/Hoornsterzwaag. Het  geweldige, multifunctionele gebouw waar we sinds jaar en dag “grutsk” op zijn.  Maar ook een MFG in een dip. Een dip, veroorzaakt door diverse factoren: dalend aantal leerlingen op school, minder leden bij de sportverenigingen etc. Het gevolg hiervan is dat er minder ruimtes c.q. lokalen worden verhuurd.   

Lees meer

Wanneer u een voorwerp in De Kompenije heeft verloren of gevonden, kunt u terecht bij de beheerders.

Lees meer

De politie houdt geen spreekuur meer in De Kompenije. Indien u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u telefonisch contact opnemen met wijkagent Yvonne de Jong via algemeen nummer 0900 - 8844.