“MFG De Kompenije sit yn in dip”

Onze trots en hét ontmoetingspunt van Jubbega/Hoornsterzwaag. Het  geweldige, multifunctionele gebouw waar we sinds jaar en dag “grutsk” op zijn.  Maar ook een MFG in een dip. Een dip, veroorzaakt door diverse factoren: dalend aantal leerlingen op school, minder leden bij de sportverenigingen etc. Het gevolg hiervan is dat er minder ruimtes c.q. lokalen worden verhuurd.   

Natuurlijk is bovenstaande niet onoverkomelijk maar er moet wat gebeuren! Voor een evenwichtige exploitatie is meer nodig.  De vergaderruimtes en ontvangstzalen kunnen extra invulling gebruiken. Er wordt al hard gewerkt aan deze extra invulling.  Wij zijn druk bezig om de bestemming van De  Kompenije ruimer te krijgen, zodat de verhuurmogelijkheden uitgebreid kunnen worden en er meer commercieel getinte activiteiten mogelijk zijn. U kunt hierbij denken aan familiefeesten en uitbreiding van de restaurantfunctie of wellicht een eigen kringloopwinkel. Allemaal activiteiten die de sociaal maatschappelijke status van De Kompenije versterken. Maar wat bij ons voorop staat: we willen geen concurrent van de ondernemers in onze dorpen zijn.    

“Foaral Tegearre”

Tegearre helpen we De Kompenije uit de dip. Helpt u mee?

Mist u activiteiten /sporten die nog niet in de Kompenije beoefend worden of heeft u ideeën hoe we bepaalde ruimtes meer kunnen benutten, dan horen we dat graag van u! U kunt dit naar ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen mag natuurlijk ook.

Maar ook financieel kunt u een steentje bijdragen:

Wordt nu “Stiper” of “Freon” fan De Kompenije.

Voor € 10,- per jaar bent u Stiper fan De Kompenije.

Voor € 25,- per jaar bent u Freon fan De Kompenije.  Als dank ontvangt u jaarlijks  een strippenkaart voor gratis een aantal consumpties.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 0516 – 46 26 11.

Als u een eenmalige bijdrage wilt doen, dan kunt u dit overmaken op NL54 RABO 0330 9518 31.

 

Tegearre helje wy de Kompenije út de dip!

 

Bestuur MFG De Kompenije