Kinderwoud Kinderopvang BV

Elke dag een mooie dag bij Kinderwoud! 
kinderwoud
Kinderwoud Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang door heel Friesland.

De organisatie heeft een historie van ruim 45 jaar, met een oorsprong in het peuterspeelzaalwerk. Kwaliteit van kinderopvang begint bij Kinderwoud met een geborgen sfeer, oog voor eigenheid en voldoende ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling van kinderen. Met ruim 350 betrokken medewerkers maken we van ‘Elke dag een mooie dag!’ voor de kinderen èn hun ouders. Dat doen we op meer dan 62 locaties in de gemeenten Súdwest Fryslân, Heerenveen, Tytsjerksteradiel, Opsterland, Smallingerland en Harlingen. Voor gastouder- en thuisopvang bemiddelen we in heel Noord-Nederland.

Vanuit de kernwaarden Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing daagt Kinderwoud elk kind uit om spelenderwijs nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf in zijn eigen tempo te ontwikkelen.
Elk kind wordt GEZien en mag zijn wie het is!

Ons aanbod in MFG De Kompenije

  • Peuteropvang: voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang: voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Contactpersoon
Jitske de Boer, Clustermanager
T: 06 12 896 771
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden 
Wilt u uw kind aanmelden voor de peuteropvang of de buitenschoolse opvang?
Dat kan via de aanmeldformulieren op www.kinderwoud.nl

Vragen en contact
Heeft u vragen, opmerkingen of wijzingen? Neem dan gerust contact op met de afdeling Planning & Planning. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur.

T: (0513) 610 825
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Voor meer informatie over kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Kinderwoud kunt u ook kijken op www.kinderwoud.nl