1e Verdieping

Op de 1e verdieping bevinden zich de volgende ruimtes:

 • Keamer 1 keamer 1

  Keamer 1 is een kleine, frisse vergaderzaal, geschikt voor vergaderingen tot 12 personen. U kunt in deze ruimte desgevraagd gebruik maken van een flipover en/of een beamer.

   Keamer 2 

 • keamer 2Keamer 2 kan ingericht worden als kantoorruimte voor maximaal 4 personen. Zeer geschikt als flexplek of als vaste ruimte voor een klein kantoorbedrijf. Uiteraard beschikt deze ruimte over een wifi aansluiting.

  Keamer 3

  Keamer 3 is de vaste uitvalsbasis voor de mannen van Caparis. Deze ruimte is vast verhuurd en daarom niet incidenteel te huren.

  Keamer 4

  Keamer 4 is ingericht als spreekkamer en wordt o.a. gebruikt door Logopediepraktijk Gorredijk - Jubbega. Maar is op vele momenten in de week nog te huren.

  Keamer 5

  Keamer 5 is momenteel volledig in gebruik door Modelspoor groep Noord. Deze ruimte staat helemaal vol met modelsporen in verschillende landschappen en is daarom niet beschikbaar voor losse verhuur.

  Keamer 6

  Keamer 6 is een langwerpige ruimte die wordt gebruikt voor yoga lessen en toneelrepetities. Maar ook zeer geschikt voor bijv. linedance o.i.d.

  KompenijesealKompenijeseal2

  De Kompenijeseal is een grote vergaderruimte, geschikt voor vergaderingen of lezingen/cursussen voor groepen tot 30 personen. In deze zaal staat een groot scherm, die rechtstreeks is aan te sluiten op een laptop of andere gegevensdrager. Ook kan gebruik gemaakt worden van een flipover. 

 

 

Halfronde Zaal

De Halfronde Zaal is een zaal zonder meubilair die wordt gebruikt voor een kleine groep volksdansers en ook een zangkoor maakt gebruik van deze zaal voor hun repetitieavonden. Ook deze ruimte is uitermate geschikt voor bijv. toneelrepetities.