logo school 2018

De Feart

Onderdeel van scholennetwerk  “Ambion” te Heerenveen is “de Feart” een openbare basisschool  waar alle leerlingen en ouders welkom zijn ongeacht achtergrond of afkomst. Vanuit een klimaat met een duidelijke structuur, waarbinnen kinderen zich veilig en geborgen voelen krijgen onze leerlingen de mogelijkheid en de ruimte om zich te ontwikkelen. Vanuit een duidelijke en voorspelbare organisatie en in een goede sfeer werken leerkrachten samen met ouders en leerlingen aan een prettig werk-, speel en leerklimaat. Naast de basisvaardigheden richten we ons ook op het ontwikkelen van creatieve vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en burgerschapsvorming. Op verschillende gebieden kunnen leerlingen in heterogene groepen hun talenten verkennen, ontwikkelen en delen. Het motto van basisschool “de Feart” is: “Samen komen we verder”. Indien alles en iedereen goed voor elkaar is en samenwerkt, ontstaat er ruimte voor leren en groeien.

Scholencluster “De Oosthoek” logo kindcentrum oosthoek
Binnen de organisatie van ons scholennetwerk “Ambion” wordt vanaf 2014 door alle scholen samengewerkt in regionaal gevormde clusters.
Dit met de bedoeling om met elkaar en van elkaar te leren en daarmee de kwaliteit van het onderwijs te vergroten.
Scholencluster “De Oosthoek” bestaat naast onze school uit:
Mr. J.B. Kanschool  - Jubbega
Op ‘e Grins  - Hoornsterzwaag
Sevenaerschool  - Nieuwehorne

De onderwijsruimtes:
Voor het onderwijs op de Feart zijn beschikbaar:
7 groepslokalen
een gymnastieklokaal en een speellokaal, waardoor bewegingsonderwijs op een goede manier verzorgd kan worden.
een gemeenschappelijke ruimte
een ruimte voor interne begeleiding (IB) .
een directieruimte en een personeelsruimte.

De Feart
Wolfsklauw 26
8411 RC Jubbega 
Telefoon:   0516-461753 
Email:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:     www.de-feart.nl