Vanaf maandag 6 juli hebben wij onze deuren geopend! Hoewel we graag een feestelijke opening zouden hebben is dit vanwege het coronavirus uiteraard niet haalbaar.

U kunt echter gerust langskomen om het met ons te vieren over een kopje koffie of thee.

Ook kan er direct gesport vanaf het moment dat we open zijn.logo sportcentrum

U kunt ook altijd nog een kosteloze proefweek nemen om te kijken of fitness bij u past.

Wij kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen in ons sportcentrum en mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0627571001

Ook mag u hiervoor altijd langskomen in ons sportcentrum in de kompenije in Jubbega. 

Graag tot ziens!

Biljart

In De Kompenije zijn 2 biljartverenigingen actief. Op zowel maandag- als donderdagavond van 19.30 tot 22.00 zijn de biljarters aanwezig. Kom gerust eens langs!

Koersbal is een sport wat binnen gespeeld wordt op een mat van 8 x 2 meter. Men speelt dit met 4 zwarte - en 4 gele ballen en een klein wit balletje. De ene kant van de bal is zwaarder dan de andere. Je moet met je hand de bal laten koersen. Vandaar de naam.We spelen dit 2 dagdelen in de week; dinsdagmorgen, en donderdagmiddag. ´s Morgens wordt er gespeeld van 9.00 - 11.30 uur en ´s middags van 13.30 - 16.00 uur.

Lijkt het je wat en wil je meer informatie dan kan dat via

Jannie Feenstra tel. 0516 461866

of Annie Ringersma via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

HATHA YOGA door  Mark van der Galiën. Kom voor een gratis proefles naar de Kompenije.

Even een uur voor jezelf! Maandagavond van 18.30 - 19.45 en van 20.00 - 21.15 uur

Als je nog geen ervaring hebt met yoga ook welkom.

Meer informatie en aanmelding via: www.yogastroom.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Yoga Jubbega najaar 20181

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga praktijk zon

Cilia Wüst heeft een praktijk voor:

Coaching, Chakra Transformatie, Tzolkin profielen,
MatriX-coaching,beeldende therapie,
energie-werk en lichaamsbewustzijn.

Praktijk Zon biedt op woensdagavond yogalessen aan in de Kompenije.

Voor informatie of aanmelden:
Cilia Wüst : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel.: 0513-842845 of 06-12321326                

Wordt Kwiek

Korfbalvereniging Wordt Kwiek is de korfbalvereniging van Jubbega en bestaat inmiddels 101 jaar. Wordt Kwiek heeft een roemrucht verleden met diverse internationals en veelal korfbal op het hoogste niveau in Nederland. Op dit moment speelt het vlaggenschip van Wordt Kwiek zowel op het veld als in de zaal Tweede Klasse landelijk.

Wordt Kwiek neemt aan de competitie in het seizoen 2016-2017 deel met een drietal seniorenteams.  Daarnaast verdedigen, drie aspirantenteams en vier pupillenteams de clubkleuren. De Welpen zullen vanaf de zaalcompetitie in wedstrijdverband actief zijn. Voorts beschikt WK over een groep van 18 kangoeroes

Met 150 leden is Wordt Kwiek in Friesland een korfbalvereniging met een gemiddeld ledenbestand, de commissies zijn goed ingevuld. De binnen WK actieve commissies zijn: Technische Commissie, Jeugd Commissie en Evenementen Commissie.

Wordt Kwiek speelt op het (gras)veld op zijn eigen accomodatie 't WK Hiem aan de Leidijk, de zaalwedstrijden worden gespeeld in mfg De Kompenije.

 

Volleybal Wordt Kwiek

Volleybalvereniging Wordt Kwiek uit Jubbega heeft circa 75 leden en is een actieve vereniging.
Dames en heren vinden hun weg naar de Expansiehal om daar één of meerdere keren per week intensief, maar ook ontspannend, bezig te zijn.

De vereniging heeft ervaren trainers in dienst die beginners en gevorderden plezier laten beleven aan volleybal.

Het eerste herenteam speelt in de 2e klasse, het eerste damesteam is in de 3e klasse actief. De overige teams sluiten nauw aan op deze teams en bieden volleybal op ieders niveau.

 

 

Eijer producties

Eijer Productie is in 2008 begonnen als een stichting. De aanleiding hiervoor was de friestalige familievoorstelling Kop by it Spel. In 2010 is het bedrijf Eijer Producties opgericht. Het is een veelzijdig bedrijf met diverse activiteiten. Zo is het mogelijk om Dans-, Freerunning-, Zang- en Musicallessen te volgen, is het bedrijf in te huren voor het geven van workshops op bovenstaande disciplines of voor het organiseren van projectdagen op onder andere scholen.

Eijer Producties is een echt familiebedrijf en wordt gerund door Aarnt Eijer, Janna Eijer en Aaltsje Eijer, broer en zussen. De drie familieleden hebben gezamenlijk ook al diverse producties opgezet. Een aantal voorbeelden zijn de musicals: Tovenaar van Oz, Camp Rock, Morgen, Popular en Dak er af. Naast de musicals die gespeeld worden door de kinderen van de DZT (dans zang en theater) lessen, produceert Eijer Producties ook elk jaar een eindvoorstelling, zoals Eijer Producties serveert… (2010), Light Camera and Action! (2011) en Eijer Producties Pakt Uit! (2012).

In de Kompenije geeft Eijer Producties Kinderdans en Dansmix