FLex

Opgroeien, voor de meeste kinderen gaat dit als vanzelfsprekend. Zij ontwikkelen zich moeiteloos van pasgeboren baby naar zelfstandig volwassene. Maar niet voor iedereen is dit zo gewoon. Soms kan je hierin best een beetje begeleiding gebruiken.

Kinderen leren spelenderwijs ! Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Het beheersen van motorische vaardigheden is een voorwaarde voor de ontwikkeling op ander gebied zoals praten, spelen, leren, concentreren en het creëren van zelfvertrouwen.

De omstandigheden waarin kinderen opgroeien zijn tegenwoordig heel anders dan vroeger. De wereld van vandaag brengt kinderen (- en ouders) soms uit balans. Maakt u zich zorgen om de (motorische) ontwikkeling van uw kind? Wij denken graag met u mee.

Bij kinderpraktijk Flex is Varen kinderfysiotherapeut en gespecialiseerd in het begeleiden en sturen van de motorische ontwikkeling of klachten van het bewegingsapparaat. Geke is kindercoach en begeleidt kinderen met sociaal-emotionele vraagstukken vanuit de belevingswereld van het kind. Door onze samenwerking veelal te combineren worden kinderen zowel mentaal als fysiek serieus genomen.

Wij zijn Varen en Geke van kinderprakijk “Flex” ; specialisten met ervaring in de beleving van kinderen en mensen . Flexibel en gedreven tot oplossingen.

Een afspraak met ons maken is mogelijk in onze praktijk in Jubbega in het mfg ‘De Kompenije’ , Ericalaan 24 a of in Akkrum, Heechein 48. Een bezoek bij u thuis is ook mogelijk.

Voor meer informatie : www.kinderpraktijkflex.nl (volg ons ook op facebook !)

Bellen mag altijd : Varen: 06-44611169 en/of Geke: 06-10274080