WenWearde3 web

WenWearde is en moderne, kleinschalige woonvoorziening met plaats voor achttien bewoners met een verpleeghuisindicatie. U woont in een groep van zes bewoners. U heeft een ruime eigen kamer en voor elke groep is er een gezamenlijke woon-/leefkeuken. Op de eerste etage zijn daarnaast twaalf zorgappartementen beschikbaar voor als u niet direct zorg nodig heeft, maar het wel prettig vindt om dit in de buurt te hebben. Hiervoor heeft u een zorgindicatie nodig.

WenWearde is gevestigd in Jubbega, in de streek De Kompenije. De woonvoorziening en de appartementen maken deel uit van een multifunctioneel gebouw (mfg). Het complex is in 2010 door woningcorporatie Accolade gebouwd. Het multifunctioneel gebouw huisvest verder een sporthal, bibliotheek, basisscholen, kinderopvang, fysiotherapie. tandarts en dierenarts. Winkels zijn op loopafstand van het complex. Kortom, als u voor WenWearde kiest, woont u in een levendig middelpunt van de streek.

Filosofie
Als u intensieve zorg nodig heeft, wilt u comfortabel en sfeervol wonen. De inrichting van WenWearde heeft daarom een huiselijke uitstraling. Uw kamer richt u vanzelfsprekend naar eigen wens in. Op WenWearde wordt dagelijks gezamenlijk gekookt in de woon-/leefkeuken. Dit zorgt voor een gezellige bezigheid. Als u het leuk vindt, kunt u ons meehelpen met koken of de was. Daarnaast organiseren we gezamenlijke activiteiten zoals koffie drinken, krant lezen, handwerken of zingen met kinderen uit de buurt.

Meer informatie
Download de folder van WenWearde. Voor meer informatie en een rondleiding kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling:Telefoon: 088 – 60 30 335 
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..