Elke dag een mooie dag bij Kinderwoud! kinderwoud                       

Kinderwoud Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang door heel Friesland.

Kinderwoud is een maatschappelijke organisatie die al sinds de jaren ’70 werkzaam is in de kinderopvang en peuteropvang in Friesland. Kinderwoud is ontstaan vanuit het peuterspeelzaalwerk. Goedbedoelende ouders wilden hun kinderen voorbereiden op de basisschool. Eind jaren ’70 kwam daar een groepering bij die zich richtte op emancipatie, de rode vrouwen en vakbondsvrouwen. En nu, meer dan 50 jaar later, zijn we – ook met diverse samenvoegingen – uitgegroeid tot een mooie professionele organisatie, waar we dagelijks duizenden kinderen op onze kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en bij onze gastouders verwelkomen!

De kinderen beleven gedurende een dag op de opvang vooral veel plezier en warmte, maar spelenderwijs bieden we ze natuurlijk allemaal brede en uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden. We geven de kinderen daarmee waardevolle bagage in hun persoonlijkheidsontwikkeling. Dat maakt ons vak zo waardevol en zinvol. We willen de toekomstige generatie een stevige basis meegeven op een manier waar ze veel plezier aan beleven.

Vanuit de kernwaarden Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing daagt Kinderwoud elk kind uit om spelenderwijs nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf in zijn eigen tempo te ontwikkelen. Elk kind wordt GEZien en mag zijn wie het is!

 

Ons aanbod in MFG De Kompenije

  • Peuteropvang: voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang: voor kinderen van 4 t/m 13 jaar

Contactpersoon
Simone Luchtmeijer, Clustermanager
T: 0513 – 610 825
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je eens komen kijken of je kind bij ons aanmelden?
Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website www.kinderwoud.nl/aanmelden

Contact
Persoonlijk en direct contact vinden we erg belangrijk. Je kunt ons daarom altijd bellen op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur. Stuur je ons liever een e-mail? Geen probleem, we zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

T: (0513) 610 825
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Kinderwoud kun je ook kijken op www.kinderwoud.nl